Gisela Llimona al primer Petits Lectors del 2023

Contes, cançons, rimes i molt més per a nens i nenes.

Dimecres, 22/03/2023

El proper dimecres 22 de març a 2/4 de 6 de la tarda es portarà a terme el primer Petits Lectors de l'any en un activitat que es portarà a terme a la sala Infantil de la Biblioteca de Taradell i que anirà a càrrec de Gisela Llimona.

Porta per nom Bestioletes i en ella "coneixerem cargols, àguiles i altres animalons tot cantant i escoltant alguns dels textos de Josep Vallverdú". 

L'activitat està adreçada a nens i nenes de 0 a 3 anys. Es tracta d'una narració oral de contes destinada a nadons i infants per fomentar, promocionar i fer animació a la lectura.

Gisela Llimona

Gisela Llimona és doctoranda a la UCM. Llicenciada en Art Dramàtic i Màster Universitari d'Estudis Teatrals. Especialista en teatre en vers del segle d'or espanyol, desenvolupa la seva carrera treballant com a actriu amb la Compañía Nacional de Teatro Clásico, amb què ha coproduït l'espectacle familiar "Lope sobre ruedas", sobre la vida i l'obra de Lope de Vega. Ha explicat històries per tot el món: Xile, Colòmbia, Perú, Espanya o Guatemala. Té el seu propi canal de YouTube.