Francesc Orra guanya la travessa dels Oscars 2023

El taradellenc va endevinar cinc de les deu categories proposades. 

Dilluns, 20/03/2023

Francesc Orra és el guanyador de la 19a Travessa dels Oscars que organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell amb motiu de la gala dels Oscars, celebrada a Los Angeles el passat cap de setmana. 

Hi van participar una trentena d'usuaris i dos d'ells, Francesc Orra i Lorena Estrella, van ser els que en van encertar més. Concretament van encertar cinc de les deu categories proposades. El desempat es va fer dijous passat al programa Taradell al dia de Ràdio Taradell i el guanyador va ser Orra.

Francesc Orra Oscars 2023

Orra va endevinar la millor pel·lícula (Todo a la vez en todas partes); millor actor (Brendan Fraser - The Whale); millor actor de repartiment (Ke Huy Quan -Todo a la vez en todas partes), millor actriu de repartiment (Jamie Lee Curtis - Todo a la vez en todas partes) i millor pel·lícula d'animació (Pinocho de Guillermo del Toro).

Va fallar en la categoria de millor director (Daniel Kwan i Daniel Scheinert - Todo a la vez en todas partes), en la de millor actriu (Michelle Yeo - Todo a la veez en todas partes), en la de millor pel·lícula estrangera (Sin novedad en el frente - Alemanya), en la de millor banda sonora (Sin novedad en el frente) i en la de millor documental (Navalnu).

Com a premi ha guanyat unes entrades pel Cicle Gaudí de Taradell gentilesa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Taradell un lot de llibres. 

Francesc Orra ja havia guanyat la travessa en una altre edició. Moltes felicitats!!