Exposició: 'Un any de Covid, en imatges'

La Covid-19 ha deixat moltes imatges que segurament pensàvem que mai veuríem. I des de l'Arxiu Fotogràfic les hem recollit. 

Dimecres, 17/02/2021

Del 17 de febrer al 20 de març es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca l'exposició de fotografies Un any de Covid, en imatges. Es tracta d'una mostra de fotografies de carrers, places, botigues i parcs infantils de Taradell tancats, però també d'aquelles persones que durant la pandèmia s'han mantingut a primera fila.

Algunes d'aquestes fotografies han estat enviades per la pròpia ciutadania dins la campanya #ArxivemlaCovid19 en la qual es demanava la col·laboració ciutadana per aportar imatges, vídeos o documents relacionats amb la crisi sanitària. És a dir, material que servís per documentar el confinament, la malaltia, la solidaritat, l'angoixa per la situació econòmica, els espais públics buits o la suspensió de la vida social, entre d'altres.

L'exposició es complementa amb diverses fotografies dels actes que s'han pogut fer fins al moment, adaptats a a la pandèmia i amb la mascareta i la distància de seguretat, com a elements destacats. 

D'altra banda, si algú vol aportar fotografies per a l'exposicó o perquè es guardin a l'Arxiu Fotogràfic, encara ho pot fer. 

Rebuda Carme Godayol covid19 (24)

Covid-19_arxiu