Taradell s'adhereix a la campanya #ArxivemLaCovid19

L'Arxiu Fotogràfic de Taradell i l'Ajuntament demanem la col·laboració ciutadana per documentar la situació actual.

Dilluns, 11/05/2020

L'Arxiu Fotogràfic de Taradell ha iniciat una campanya per a la recollida de documentació relacionada amb l'impacte de la Covid19 al municipi. La iniciativa #Arxivemlacovid19, impulsada per l'AAC (Associació d'Arxivers de Catalunya) neix amb la voluntat de crear testimoni i una memòria col·lectiva completa i real de l'impacte de la crisi del coronavirus 2019.

Per aquest motiu, es demana la col·laboració ciutadana per aportar imatges, vídeos o documents relacionats amb la crisi sanitària, ja siguin d'espais públics, balcons, comerços o activitats essencials. És a dir, tot aquell material que permeti documentar el confinament, la malaltia, la solidaritat, l'angoixa per la situació econòmica, els espais públics buits o la suspensió de la vida social, entre d'altres. Tot aquest material servirà per poder explicar en el futur com es va viure aquesta pandèmia, una memòria creada a partir de la societat i no només a través de la documentació de les administracions i mitjans de comunicació.

Tot els vostres materials digitals els podeu enviar mitjançant el seguent formulari:

Ompliu les dades

Tothom que tingui dubtes pot posar-se en contacte per correu electrònic amb el servei d'arxiu a l'adreça miralpeixtl@taradell.cat o amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, al correu b.taradell@diba.cat.
 
L'Arxiu, a part de col·laborar en aquesta tasca d'aportació de documents, proposa que es faci difusió de la iniciativa a les xarxes socials amb l'etiqueta #arxivemlacovid19.

twitter