Exposició de fotografies de Cap Verd a la Biblioteca

Des del passat divendres i fins el 10 de juny es pot visitar al vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font una exposició de fotografies sobre Cap Verd.
Dilluns, 09/05/2016

Es tracta d'una mostra de 30 imatges realitzades per diferents usuaris de la biblioteca en els respectius viatges que han fet en aquest país. Es poden veure des dels fantàstics paisatges de les diverses illes que conformen Cap Verd, passan per ciutats com Mindelo, les platges de sorra blanca i d'aigues verdes cristalines o bé mercats, botigues i la gent d'aquest indret. Les fotografies han estat cedides per Mery Andrade, Manel Blanco, Imma Cabanas, Jordi Codinachs, Xavier Codinachs, Carne Coll, Anna Maideu, Jordi Permanyer, Lluís Verdaguer i Frederic Vila. 

L'exposició està emmarcada dins del projecte De Biblioteca a biblioteca, de país a país que enguany es dedica a Cap Verd. Aquest projecte té per objectiu de promoure i dinamitzar la seva secció especialitzada en Senderisme, excursionisme i viatge i alhora d'aprofundir en el coneixement d'un país o regió determinada des del punt de vista turístic i cultural.

Entre les activitats programades que falten per a realitzar-se hi ha pendent un taller de danses capverdianes amb Elisenda Copons i Paulo Brito, el 2 de juny i un Club de Lectura amb Pere Comellas sobre l'obra Chiquinho, el 9 de juny. 

Expo Cap Verd

twitter