Ja pots visitar l'exposició 'Abril Poètic 2021'

El vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font s'ha tornat a omplir de colors.

Divendres, 30/04/2021

En el marc del projecte Abril Poètic que es porta a terme des del 2005 a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, des d'aquest dilluns es pot visitar una exposició de poemes de diversos poetes taradellencs i poetesses taradellenques amb l'objectiu de difondre la producció poètica dels autors locals. Enguany compta amb la participació de 15 poetes locals: Lídia Arimany, Assumpció Camprodon, Carme Casadevall, Rosa Codina, Eloi Creus, Lola Hosta, Lluís Mauri, Glòria Pons, Jesús Ramos, Mercè Romeu, Rita Sañé, Maria Sellés, Xevi Solé, Miquel Vivet i Mercè Voltas.

Es tracta d'un projecte que té com a finalitat dedicar a la poesia totes les activitats que organitza la biblioteca durant el mes d'abril, per poder aconseguir un ressò i una projecció molt més amplia a nivell de municipi i alhora crear una plataforma de difusió de noves veus poètiques. Com és habitual, els poemes van acompanyats de diferents tipus de materials. Al llarg d'aquests anys s'han fet servir pedres, caixes de fusta, miralls, bosses, palets o pneumàtics que ens han ajudat a transformar, durant tot el mes d'abril, el vestíbul de la biblioteca. Enguany i en aquesta 17a edició s'han elaborat unes casetes de platja pintades de verd, vermell, groc i blau. Es tracta d'una exposició molt visual que convida, només entrar a la biblioteca, a aturar-se, llegir i gaudir de la lectura d'aquests poemes. 

L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril. 

Abril Poètic 2021 (1)

Abril Poètic 2021 (2)

Abril Poètic 2021 (3)

Exposició Abril Poètic 2021

Fotos i/o vídeos relacionats

AUTORSLÍDIA ARIMANYASSUMPTA CAMPRODONCARME CASADEVALLROSA CODINAELOI CREUSLOLA HOSTALLUÍS MAURIGLÒRIA PONSJESÚS RAMOSMERCÈ ROMEURITA SAÑÉMARIA SELLÉSXEVI SOLÉMIQUEL VIVETMERCÈ VOLTAS
twitter