Els poetes de Taradell exposen a la Biblioteca

Diversos poetes locals de Taradell exposaran durant el mes d'abril la seva obra al vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font
Dimarts, 05/04/2016

En el marc del projecte Abril Poètic que es porta a terme des del 2005 a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, des de principis d'abril es pot visitar al mateix equipament una exposició de poemes de diversos poetes taradellencs i poetesses taradellenques amb l'objectiu de difondre la producció poètica dels autors locals. Enguany compta amb la participació de 17 poetes locals que exposaran la seva obra al vestíbul de la Biblioteca fins al 30 d'abril.

Abril poètic 2016 

L'exposició forma part de l'Abril Poètic un projecte que té com a objectiu dedicar a la poesia totes les activitats que organitza la biblioteca durant el mes d'abril, per poder aconseguir un ressò i una projecció molt més amplia a nivell de municipi i alhora crear una plataforma de difusió de noves veus poètiques. 

 

 

Com és habitual, els poemes van acompanyats de diferents tipus de materials. Al llarg d'aquests anys s'han fet servir pedres, caixes de fusta, miralls, bosses,… que ens han ajudat a transformar, durant tot el mes d'abril, el vestíbul de la biblioteca. Enguany comptem amb una quarantena de palets que s'han utilitzat com a suport per als poemes que s'han imprès sobre diferents papers de colors amb la tipografia blanca. Es tracta d'una exposició molt visual que convida, només entrar a la biblioteca, a aturar-se, llegir i gaudir de la lectura d'aquests poemes.

Enguany els 17 autors que exposen els seus poemes a la biblioteca són: Mercè Voltas, Carme Bayot, Lluís Mauri, Joan Morcillo, Josefina Peraire, Mercè Romeu, Frederic Jané, Glòria Pons, Rosa Codina, Jesús M. Ramos, Noèlia Pérez, Joan Casas, Lola Hosta, M. Rosa Serra, Maria Sellés, Rita Sañé i Pilar Jiménez.