El 15 de juny es coneixeran els guanyadors del 22è Premi Literari Solstici

Dissabte, 15/06/2024

Compte enrere per conèixer els treballs guanyadors de la 22a edició del Premi Literari Solstici i a l'11è Premi Jordi Capell. El veredicte es farà públic el dissabte 15 de juny a partir de les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. 

L'acte, conduït pel periodista Marc Güell, comptarà amb la lectura de fragments dels textos guanyadors a càrrec de l'escriptora Inés Macpherson i amb l'acompanyament musical de Jofre Bardolet.  Al final de l'acte se servirà un petit refrigeri.

Enguany s'han presentat un total de 131 treballs. D'aquests, 79 corresponen a la categoria C, la d'adults; 7 a la B, la de joves i 45 al Premi Jordi Capell. Pel que fa a les modalitats, 91 persones han presentat les obres en prosa mentre que 40 ho han fet en poesia. 

El jurat del Premi Solstici està format per Aniol Florensa i Tort (president), Laura Autonell i Aranda, Nil Cassany Redorta, Rosa Codina i Costa, Núria Martínez i Pérez, Montse Morcillo i Vivet, Marta Ramírez i Baró, Irene Ramos i Santiago, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González i Aleix Solà i Pascual.

El Premi Literari Solstici és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Taradell i la família Capell  Oller i a la col·laboració d'Òmnium Cultural, el Prat Verd, Restaurant la Nona Jovita, el Xocolater de Taradell, Can Vilaró, Embotits Cassany i Fussimanya.