131 treballs optaran al 22è Premi Literari Solstici

El certamen està organitzat per la Comissió Premi Solstici i la Biblioteca de Taradell.

Dimecres, 01/05/2024

Dimarts, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, va finalitzar el termini per presentar les obres al 22è Premi Literari Solstici. Enguany s'han presentat un total de 131 treballs que el jurat ja s'ha començat a llegir. 

D'aquestes, 79 corresponen a la categoria C, la d'adults; 7 a la B, la de joves i 45 al Premi Jordi Capell. Pel que fa a les modalitats, 91 persones han presentat les obres en prosa mentre que 40 ho han fet en poesia. 

El jurat està format per Aniol Florensa i Tort (president), Laura Autonell i Aranda, Nil Cassany Redorta, Rosa Codina i Costa, Núria Martínez i Pérez, Montse Morcillo i Vivet, Marta Ramírez i Baró, Irene Ramos i Santiago, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González i Aleix Solà i Pascual que faran públic el seu veredicte el dissabte 15 de juny a les 12 del migdia en un acte que es realitzarà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. 

Al llarg d'aquestes 22 edicions han participat en el Premi Literari Solstici un total de 2.674 treballs, 1.495 en prosa i 1.179 en poesia. Es tracta d'un concurs que s'ha consolidat i que s'ha convertit en un referent entre els premis literaris que actualment es convoquen a Osona. 

Bànner Solstici (1)