'Creuant l'Himàlaia en bicicleta', aquest divendres a la Biblio

L'activitat començarà després de la inauguració de l'exposició  El primer mallot groc: Història d'una bicicleta i d'Eugène Christophe

Divendres, 03/06/2022

Aquest divendres, 3 de juny, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta i ho farà amb una doble activitat a partir de 2/4 de 8 del vespre. Per una banda, es farà la inauguració de l'exposició El primer mallot groc: Història d'una bicicleta i d'Eugène Christophe amb Miquel Manzano i Alba Ortega;

D'altra banda, Pau i Eloi Roquer faran una xerrada i projecció d'imatges que han anomenat Creuant L'Himalàia en bicicleta.

Els germans Roquer també han preparat una exposició de fotografies que es podran veure a l'entrada de la Biblioteca durant tot el mes. 

Creuant l\'Himalàia en bicicleta

Som en Pau i l'Eloi, dos germans que des de ben petits hem crescut envoltats de bicicletes. Al fer-nos grans ens havia quedat l'espina clavada de poder fer un viatge junts amb ella i en un moment de les nostres vides vam sentir la necessitat d'endinsar-nos en una aventura de cinc mesos per fer-ho realitat. Ens vam marcar l'objectiu de creuar l'Himàlaia indi i arribar a la capital del Nepal (Katmandú), però pel camí volíem trepitjar muntanyes, conèixer la gent, aprendre de la seva cultura i col·leccionar moltes anècdotes. En la projecció us volem portar sobre rodes a conèixer aquestes regions tant diferents, però a la vegada amb tantes coses en comú.

rete