Benvinguda Fase 3

15/06/2020
15 de juny de 2020

Aquest dilluns, 15 de juny, entrem a la Fase 3 i ampliem els serveis.

Des d'aquest dilluns coincidint amb l'entrada de la fase 3 i un cop finalitzades les tasques de condicionament per garantir les mesures de seguretat a usuaris i treballadors, la Biblioteca Antoni Pladevall recupera alguns serveis.

El principal és que obrim l'accés a la Biblioteca però amb aforament limitat. Hi haurà un total de 21 punts (18 d'individuals i 3 de familiars) de lectura i d'estudi (9 a la planta baixa i 12 a la primera planta). L'accés a la col·lecció no està permès i la consulta de documents està restringida a obres excloses de préstec.

L'horari serà restringit i la Biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres de les 5 de la tarda a les 8 del vespre i dimecres al matí de les 10 a la 1 del migdia. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de les 3 de la tarda a les 8 del vespre i els dimecres al matí de les 10 a 2/4 de 2 del migdia. 

Els usuaris que vagin a la Biblioteca hauran de fer ús de la mascareta i col·laborar en donar resposta a totes les mesures de prevenció aplicades, respectant la distància de seguretat i les mesures d'higiene, utilitzant el gel hidroalcohòlic que trobaran just a l'entrada de la Biblioteca. 

Com en les darreres setmanes, el retorn de documents s'ha de fer mitjançant la bústia de retorn (oberta 24 hores). Recordeu que teniu temps fins al 31 de juliol per retornar els documents que teniu actualment en préstec. 

El préstec es pot demanar amb cita prèvia a través del formulari, el correu electrònic (b.taradell@diba.cat) o el telèfon (93 880 10 56) i també continua obert el servei d'Internet i ofimàtica també amb cita prèvia així com el d'informació. 

Per altra banda us animeu a agafar en préstec els lots que des de la sala Infantil us han preparat i si teniu qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. 

En aquesta fase, no podem organitzar activitats presencials,però si virtuals. No us les perdeu! Estigueu atents a l'agenda de la Biblio i a les nostres Xarxes Socials: 

image @bibliotaradell       image facebook.com/BibliotecaTaradell    image @bibliotaradell

Serveis fase 3_Biblio

Aforament limitat_fase 3

Cartell genèric Fase 3 _ Biblio

twitter