La Biblioteca ofereix lots de llibres sorpresa

13/06/2020
13 de juny de 2020

El moment actual és una bona ocasió per conèixer nous documents i sorprendre's amb la lectura. 

La Biblioteca Antoni Pladevall continua activa i compromesa amb el foment de la lectura compartint el seu ampli fons bibliogràfic. Malgrat que des de fa tres setmanes es va reprendre el servei de préstec, encara no es pot accedir als diferents espais i triar i remenar entre els documents que habitualment estan a l'abast de tothom. 

Per això des de la Sala Infantil us proposem Lots de llibres Sorpesa i a la Carta per a nens i nenes de 0 a 12 anys. Si no sabeu què llegir i us voleu deixar aconsellar, podeu demanar un lot de llibres sorpresa indicant-lo al formulari o en el moment de demanar la cita per telèfon (93 880 10 56) o correu electrònic (b.taradell@diba.cat). Per altra banda, si ho preferiu, ens podeu explicar quines són les vostres lectures preferides i us podem preparar llibres que siguin del vostre gust i tinreu un lot de llibres a la carta.

Són recomanacions seleccionades amb criteri professional per satisfer els desitjos dels nens i nenes de 0 a 12 anys. Els lots consten de documents variats (còmics, contes, llibres de coneixements, pe·lícules, música i revistes d'anglès) però també en podem fer de centrats en temàtiques concretes. Tots ells estaran gestionats amb totes les mesures de seguretat.

Sí els títols que trobes en els lots ja els havies llegit abans o si alguna lectura no t'acaba de fer el pes, només cal retornar-lo i agafar un altre lot. Amb aquesta iniciativa també descobriràs altres temàtiques, autors, títols que potser mai agafaries per iniciativa pròpia i/o et fan descobrir aficions aparcades.

També ens podeu fer arribar opinions i propostes de millora a través de les xarxes socials a on també continuarem compartint moltes propostes i recomanacions.

image @bibliotaradell       image facebook.com/BibliotecaTaradell    image @bibliotaradell

Lots sorpresa Biblio 2020

Lots a la carta_Biblio 2020

twitter