135 treballs opten al 18è Premi Literari Solstici de Taradell

08/07/2020
08 de juliol de 2020

Un total de 135 treballs, entre prosa i poesia, s'han presentat a la 18a edició del Premi Literari Solstici de Taradell. L'entrega dels treballs es va allargar fins al mes de juny a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, fet que ha permès augmentar el nombre de propostes rebudes en l'edició d'enguany.

El lliurament de premis serà el dissabte 3 d'octubre a les 12 del migdia en un acte que es farà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

El jurat està format per Marta Ramírez i Baró i Aniol Florensa i Tort seran els encarregats de decidir el veredicte juntament amb Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo i Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera González i Lluís Rovira Masnou. Durant aquest estiu el jurat es llegirà tots els treballs i escollirà els guanyadors/es. A la categoria A (Premi Jordi Capell) i a la B, el premi pels guanyadors/es tant de la modalitat de prosa com de poesia és un lot de llibres mentre que a la C, s'ha augmentat la dotació econòmica amb 500 i 300 euros pels primers i segons premis de cada modalitat respectivament. 

En aquestes 18 edicions el Premi Literari Solstici de Taradell ha rebut 2.154 obres. 

Treballs rebuts 18è Premi Solstici

twitter