133 treballs optaran als premis de la 17a edició del Premi Literari Solstici de Taradell

10/05/2019
10 de maig de 2019

La dissetena edició del Premi Literari Solstici organitzat per la Comissió Premi Solstici i la Biblioteca de Taradell ha rebut un total de 133 treballs entre prosa i poesia tant de les categories A i B.

D'aquests, 85 opten al premi de la categoria A, d'adults, i la resta, 48, a la categoria B que correspon al Premi Infantil Jordi Capell. Dels 85 treballs presentats a la categoria d'adults, 52 són en prosa i 33 en poesia mentre que dels Infantils, 25 són en poesia i 23 en prosa.

El jurat, format per Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González i Lluís Rovira i Masnou serà l'encarregat de decidir els guanyadors i finalistes de cada categoria. Els guanyadors de la categoria A rebran 400 euros de cada modalitat i els segons classificats, 250. Pel que fa a al Premi Jordi Capell, els guanyadors de cada modalitat rebran un lot de llibres.

Al llarg d'aquestes disset edicions s'han rebut un total de 2019 treballs, 1078 en prosa i 941 en poesia.

El Premi Solstici compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona i la col·laboració d'Òmnium Cultural, El Prat Verd, Auto Pla Vic, i el Restaurant El Nou Montseny.