Ple absolut i molta reivindicació a l'espectacle 'Ovidi 4'

Gairebé 300 persones assisteixen al primer espectacle del CoopTura Festa, impulsat per la Cooperativa +65.

Dimarts, 18/05/2021
Ovidi

El cartell prometia i el públic va respondre. Gairebé 300 persones van assistir diumenge a Can Costa a la primera actuació del festival CoopTura Fest, impulsat per la recent creada Cooperativa +65, amb la finalitat de donar a conèixer la cooperativa, que es va posar en marxa al febrer i que pretén donar un cop de mà a la gent gran en el seu dia a dia, i impulsar la campanya de micromecenatge que s'obrirà a principis de juny.

Ovidi

Amb l'espectacle Ovidi 4, L'Ovidi se'n va a Taradell, el guitarrista i cantautor Toti Soler, el periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez, el poeta David Caño, el guitarrista Borja Penalba i la cantant Mireia Vives es van posar el públic a la butxaca amb aquest homenatge a l'obra i la figura d'Ovidi Montllor. Una combinació de música, poesia, crítica i humor durant dues hores. Un dels moments més emotius, amb tota la sala dempeus, va ser quan van dedicar algunes cançons als presos polítics i els exiliats.

Ovidi

El festival continuarà el 30 de maig amb Damià Olivella, que actuarà a les 11 del matí a l'Ermita de Santa Llúcia; el 12 de juny, serà el torn d'El Sobrino del Diablo a Can Costa; el 20 de juny, d'Eduard Canimas, també al centre cultural, i el festival es tancarà l'11 de juliol amb Anna Roig Dolz. Actuarà a les 12 del migdia a Can Costa.

Des de la Cooperativa +65, juntament amb l'Ajuntament, ja valoren la possibilitat que aquest festival sigui anual davant l'interès previ que ha provocat.

twitter