'Ovidi 4', primera actuació d'un festival organitzat per la Cooperativa +65

S'han programat fins a cinc actuacions amb l'objectiu d'impulsar la cooperativa.

Del 16/05/2021 al 11/07/2021

Aquest diumenge, es donarà el tret de sortida al CoopTura Fest aTaradell. Es tracta d'un festival impulsat des de la Cooperativa +65 que portarà diferents artistes al poble, amb la finalitat de donar a conèixer la cooperativa, que es va posar en marxa al febrer, i impulsar la campanya de micromecenatge que s'obrirà a principis de juny a través de la plataforma Goteo.org.

Aquesta campanya pretén aconseguir els fons suficients per assegurar el futur econòmic de la cooperativa fins a arribar al número de socis estimats que la facin sostenible.

Així, s'han programat cinc actuacions fins a mitjans de juliol. La primera serà aquest diumenge, a les 6 de la tarda, a Can Costa, amb l'espectavle L'Ovidi se'n va a Taradell, amb Ovidi 4. Es tractat d'un quintet format per Toti Soler; pel periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez; el poeta David Caño; el guitarrista Borja Penalba, i la cantant Mireia Vives, que va néixer com un homenatge a l'obra i la figura d'Ovidi Montllor. En el concert es mesclen la música, la poesia, la crítica i l'humor.

De cara al 30 de maig, Damià Olivella actuarà a les 11 del matí a l'Ermita de Santa Llúcia; el 12 de juny, serà el torn d'El Sobrino del Diablo a Can Costa; el 20 de juny, d'Eduard Canimas, també al centre cultural, i el festival es tancarà l'11 de juliol amb Anna Roig Dolz. Actuarà a les 12 del migdia a Can Costa.

Des de la Cooperativa +65, juntament amb l'Ajuntament i alguns restaurants del poble, ja valoren la possibilitat que aquest festival sigui anual davant l'interès previ que ha provocat.

Les entrades es poden comprar anticipadament o bé a taquilla.

Cartell festival cooperativa

twitter