Finalment, La Banda del Coche Rojo i De Mortimers protagonitzaran els concerts de Carnaval

Tapeo Sound System ha hagut de suspendre el seu concert perquè un dels seus cantants s'ha posat malalt.

Dissabte, 29/02/2020

Una indisposició d'un dels cantants de Tapeo Sound System ha fet canviar a última hora el cartell de concerts del Carnaval de Taradell. Tot i això, s'ha trobat una bona sortida i la festa està més que assegurada. Finalment, qui actuarà al seu lloc serà un altre grup de versions que està molt de moda, La Banda del Coche Rojo. En un missatge a les xarxes, Tapeo Sound System lamenta les molèsties i espera poder ser a Taradell ben aviat.

Cartell concerts Carnaval 2020

 

L'any 2016, aquest grup va rebre el Premi Arc al millor grup de versions i ofereixen un directe molt potent. Aposten per músiques que connecten amb les noves generacions: des del reggaeton més caribeny fins a la música en català del moment, passant pel techno, l'ska o el pop de diva i, això sí, amb alguna concessió a la patxanga i "la caspa de sempre", asseguren ells mateixos.

La Banda del Coche Rojo

 

La Banda del Coche Rojo actuarà després del karaoke live show del grup de Tiana De Mortimers. A partir de dos quarts d'11 de la nit seran a l'escenari de Can Costa, amb un concert "gamberro i participatiu", on el públic escull i canta el repertori de la nit.

De Mortimers

 

Just abans dels concerts, pels volts de les 10, s'entregaran els premis a les millores carrosses i comparses. Tot seguit, començaran les actuacions, que es preveu que s'allarguin fins als volts de les 3. A la sala hi haurà servei de bar.