FOTOS i VÍDEO. Èxit absolut del renovat Carnaval Infantil de Taradell

La recuperació de la rua infantil treu al carrer uns 250 nens i nenes, amb els seus pares i avis.

Diumenge, 23/02/2020

Carnaval Infantil 2020 (52)

 

Uns 250 nens i nenes de Taradell i de pobles veïns, acompanyats dels seus pares i avis, han sortit al carrer aquest diumenge a la tarda per participar a la seva rua de Carnaval. Han omplert de color i alegria el centre del poble, amb un recorregut que ha anat des de La Plaça fins al Centre Cultural Costa i Font, on han berenat, escoltat el pregó de la Reietona Carnestoltes i gaudir del concert de La Belluga. Des de l'organització, Ràdio Taradell i l'Ajuntament de Taradell, es feliciten pels bons resultats que ha donat el nou aire que s'ha donat al Carnaval Infantil.

Carnaval Infantil 2020 (2)

 

Paula Miralpeix, com a Reietona Carnestoltes, ha estat l'encarregada d'obrir la disbauxa infantil, al ritme d'èxits del moment que han posat la nota durant tota la rua. Un cop a Can Costa i després d'un berenar de coca i xocolata per a tota la mainada, la Sardineta (nom que l'il·lustrador Guillem Gonzalo ha donat al ninot que il·lustra el Carnaval Infantil) s'ha proclamat reina del poble i ha convidat tots els nens i nenes a fer tot el contrari del que haurien de fer normalment. Finalment, ha donat pas al grup d'animació La Belluga, que durant una hora ha fet ballar a petits i grans amb l'espectacle Paüra.

La rua infantil ha obert la disbauxa taradellenca, que culminarà dissabte que ve amb la gran rua de carrosses o comparses. Les inscripcions continuen obertes a través d'aquest web o de les oficines de l'Ajuntament. Com cada any, hi haurà premis en metàl·lic per a les millors.

En aquest enllaç podeu trobar una àmplia galeria de fotos.

Carnaval Infantil 2020 (21)