Concurs de crits i xiulets i concert de Boys Damm per la revetlla de festa major

Sota l'organització de Ràdio Taradell, aquesta activitat es farà a la zona d'El Pujoló, just davant de l'EAS.

Dimarts, 24/08/2021

Després de l'èxit de l'any passat, Ràdio Taradell tornarà a premiar a aquelles persones que tinguin la millor caixa toràcica per fer uns bons crits i aquelles persones que disposin d'habilitats labials per xiular amb prou força sense que l'aire s'escapi de forma incontrolable. Això sí, aquest any, en una data i un escenari diferents.

Cartell concurs crits i xiulets

Serà per la revetlla de festa major (dimarts de la setmana que ve, 24 d'agost) en el Concurs de Crits i Xiulets que l'emissora va recuperar l'any passat per la festa major. Es tracta d'un concurs que es va fer entre els anys 1993 i 2000 i que organitzava el Consell de Joventut. Ràdio Taradell ja el va recuperar l'any 2007 en una activitat del cicle "Juliols a la fresca". A diferència de l'any passat, que es va fer a la plaça de les Eres, aquest cop la cita serà a la zona d'El Pujoló, just davant de l'EAS, a partir de les 10 del vespre.

Hi haurà premis per al crit més fort i el més original i també per al xiulet més fort i el més original. Els premis consistiran en vals per comprar als establiments de l'Associació de Botiguers de Taradell. Les inscripcions per participar al concurs es faran al mateix espai una hora abans, a partir de les 9. 

Concert de Boys Damm

Després del concurs, al voltant de les 11 de la nit, hi haurà el concert de Boys Damm al mateix escenari. Recordem que aquest grup de versions de la comarca havia d'actuar a finals de maig a la Caminada de Lluna Plena, però l'actuació es va haver de suspendre per la pluja.

Boys Damm

Com en tots els actes de festa major, coordinats per l'Ajuntament, es prendran les mesures de seguretat i higiene pertinents per evitar la propagació de la Covid-19.

Primera edició, un èxit

L'any passat, la recuperació del Concurs de Crits i Xiulets va ser tot un èxit. La categoria de crits va tenir 29 participants i la majoria van superar els 120 decibels. Finalment, qui va fer el més fort, segons el sonòmetre de la guàrdia municipal de Taradell, va ser un dels participants més joves: S. Pujadas, que va arribar als 137 decibels. Pel que fa als xiulets, amb 9 participants, qui va deixar més sord el públic assistent va ser Laia Molist, amb 132,1 decibels.

Crits i xiulets

També es van premiar els més originals. Un jurat format per la pubilla, Mireia Montaña, l'expubilla Aina Alcubierre, i l'exhereu Marçal Danés, va decidir que el crit més original l'havia fet la petita Noor Estragués i el xiulet més divertit, Elisabet Pujols. Com a premi, tots quatre van rebre vals valorats en 50 euros per gastar als establiments de l'Associació de Botiguers de Taradell.

twitter