Èxit de participació al Concurs de Crits i Xiulets, i als concerts de festa major

El concurs va tenir més de 35 participants, que van demostrar les seves habilitats amb les cordes vocals a la plaça de les Eres.

Divendres, 28/08/2020
Crits i xiulets

Foto: Taradell.com

La recuperació del Concurs de Crits i Xiulets, organitzat ara per Ràdio Taradell, ha estat tot un èxit, tant de participació com de públic, malgrat les restriccions per la Covid-19. Es va fer diumenge a la nit a la plaça de les Eres, on uns quants taradellencs i taradellenques es van deixar les cordes vocals per demostrar que fan els millors crits i xiulets de Taradell.

Concurs crits i xiulets + Tremendo (4)

Foto: Genís Sañé

La categoria de crits va tenir 29 participants i la majoria van superar els 120 decibels. Finalment, qui va fer el més fort, segons el sonòmetre de la guàrdia municipal de Taradell, va ser un dels participants més joves: S. Pujadas, que va arribar als 137 decibels. Pel que fa als xiulets, amb 9 participants, qui va deixar més sord el públic assistent va ser Laia Molist, amb 132,1 decibels.

També es van premiar els més originals. Un jurat format per la nova pubilla, Mireia Montaña; l'expubilla, Aina Alcubierre, i l'hereu, Marçal Danés, va decidir que el crit més original l'havia fet la petita Noor Estragués i el xiulet més divertit, Elisabet Pujols. Com a premi, tots quatre van rebre vals valorats en 50 euros per gastar als establiments de l'Associació de Botiguers de Taradell.

El Concurs de Crits i Xiulets s'havia fet durant 8 anys, entre el 1993 i el 2000, organitzat llavors pel Consell de Joventut. El 2007, Ràdio Taradell el va recuperar pel cicle Juliols a la fresca, però només se'n va fer una edició. Per aquesta festa major, Ràdio Taradell l'ha tornat a recuperar, amb la intenció de mantenir-lo de cara a l'any que ve, després de la bona acollida que ha tingut.

Concurs crits i xiulets + Tremendo (3)

Foto: Genís Sañé

esprés del concurs, la vetllada va continuar amb un concert de versions a càrrec de Tremendu, que es va allargar fins la 1 de la matinada. També va tenir una bona acollida el concert de Paracaigudistes Acústics la revetlla de la festa major, així com totes les actuacions que es van fer a l'Espai 1 d'Octubre, amb la Festa Jove i el sopar de pagès. Totes les activitats es van fer prenent les mesures de seguretat necessàries.

Concert Tremendu
Concert Tremendu
Concert Tremendu
Paracaigudistes Acústics
twitter