En Toca-sons tornarà aquest any amb nous escenaris

El dia 24 i 25 entraran al poble tant el bandoler petit com el gran, es recupera una part de "La dansa de la llibertat", i el 22 es farà una caminada renovada.

Diumenge, 22/08/2021

Després que la Covid va espantar en Toca-sons ara fa un any, la comissió organitzadora de la festa ja ha anunciat que el bandoler tornarà aquesta festa major. De fet, ho farà per partida doble: el dimarts 24 hi haurà la versió infantil i l'endemà, el dia 25, es farà la festa tradicional. Això sí, hi haurà alguns canvis en els escenaris per adaptar-se a la situació de pandèmia.

Segons ha explicat l'organització a les xarxes socials, les escenes de la festa seran estàtiques, amb cadires per al públic i trabucades en punts acordats. En aquest sentit, hi haurà espais nous. Un dels principals canvis serà a la part final de la festa. Tant el judici com l'execució de la sentència es faran al bosc del Pujoló, davant de l'EAS.

Una altra de les novetats és la recuperació de "La dansa de la llibertat", amb els balladors de l'Esbart Sant Genís. No es ballarà sencera, sinó només una part i es farà en el moment de la treva del dia 25.

 

 

Caminada renovada

A més de l'arribada del Toca-sons petit i gran els dies 24 i 25, la festa es completarà amb la ja tradicional caminada, organitzada conjuntament amb el grup de teatre Canya que no és conya. Aquest any, es farà el diumenge 22 d'agost al vespre. També han promès "noves escenes, un nou recorregut i un nou format".

Com ja és tradició, també s'organitza un concurs d'Instagram per la Festa d'en Toca-sons, conjuntament amb InstaOsona.

twitter