Resultats

La fase de participació va finalitzar a finals d'octubre. Durant els següents dies es van revisar els padrons, recollir les dades estadístiques i redactar els resultats per a la presentació pública.

A continuació es recullen els resultats del procés de participació de tots els propietaris de parcel·les de la Urbanització Miranda de la Plana iniciat el mes de juliol per tal de millorar la zona. Aquests resultats van ser presentats el dia 30/11/2017 al Centre Cultural Costa i Font per l'alcalde, Lluís Verdaguer, i el regidor de Participació Ciutadana, Salvador Clot.

En primer lloc es presenten les dades estadístiques de la Urbanització.

Participació ciutadana - La Roca - Resultats

 

En el procés han participat 252 propietaris. Això suposa un 66,8% de propietats que hi ha a la urbanització.

Participació ciutadana - La Roca - resultats

 

A continuació es presenta els resultats globals de cada proposta, essent la proposta 5 la més votada.

Participació ciutadana - La Roca - resultats

Participació ciutadana - La Roca - resultats

 

Així mateix, segons les parcel·les edificades.

Participació ciutadana - La Roca - resultats

Participació ciutadana - La Roca - resultats

 

També es presenten els resultats per carrers.

Participació ciutadana - La Roca - resultats

 

Conclusions

El que es presentava en aquest procés de participació amb tots els propietaris de la zona era valorar quina actuació de millora era la més acceptada per realitzar a la Urbanització Miranda de La Plana.

Un cop estudiades les respostes presentades, els veïns de la Urbanització La Roca van decidir, en un 78,6%, no realitzar cap de les millores proposades. El fet de tractar d'actuacions de millora de la urbanització, el cost va a càrrec dels veïns excepte el 10% que ho aporta l'Ajuntament. Actualment l'Ajuntament no compta amb cap subvenció que permeti reduir el cost d'aquestes actuacions.

De tota manera, es té previst incloure dins dels pressupostos municipals de l'any 2018, l'ordenació de la zona d'entrada a la urbanització segons el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Taradell i l'asfaltat dels carrers més defectuosos. A més a més es vol canviar progressivament l'enllumenat públic de la zona. Paral·lelament es demanarà als propietaris de la zona que no han finalitzat les voreres, que les finalitzin a càrrec seu en un període de temps determinat.

 

twitter