Procés participatiu Plana de la Madriguera

Volem millorar el paisatge urbà de la urbanització Plana de la Madriguera, comptem amb la vostra implicació, participació i col·laboració per realitzar la millor actuació.

Per tal d'exposar els problemes que generava l'arbrat que hi havia plantat als carrers de la urbanització La Madriguera, el  22 de març de 2018 es va celebrar una reunió informativa amb els veïns de la urbanització, on l'alcalde, Lluís Verdaguer, i el tècnic, Miquel Sellés, van detallar-los les diferents problemàtiques i consensuar el procediment a seguir en el plantejament d'alternatives i solucions.

En tots els carres de l'àrea, les voreres fan menys d'un metre d'amplada, i a causa de la crescuda dels arbres, els escocells han quedat petits i això ha provocat que les arrels aixequin les voreres creant problemes d'accessibilitat, de mobilitat i de circulació de persones, cadires de rodes o cotxets. Per aquest motiu, el mes de maig, es va talar els arbres dels carrers de Barcelona, de Girona, de Lleida, de Tarragona, de Rosselló i de la Madriguera. Passat dos mesos d'aquesta actuació, que va permetre tenir una visió de la urbanització sense arbres, es va iniciar un procés de participació ciutadana amb tots els propietaris de la urbanització de la Plana de la Madriguera per conèixer la seva opinió.

 

Probemàtiques existents

Fotos i/o vídeos relacionats

Vista general carrer BarcelonaCarrer Barcelona Vista general carrer GironaCarrer GironaVista general carrer LleidaCarrer LleidaVista general carrer TarragonaVista general carrer RossellóCarrer RossellóVista general carrer de la MadrigueraCarrer de la Madriguera