Formació d’educació en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

L'ordre d'inscripció marcarà les reserves de places, que són limitades!

Dimarts, 07/05/2024

L'Ajuntament de Taradell, mitjançant Taradell Jove i la Mancomunitat La Plana, organitza un any més el programa de formació en el lleure amb l'objectiu de posar a l'abast de les persones joves una oferta formativa en aquest àmbit, que permeti que s'hi puguin dedicar professional o voluntàriament. Es tracta d'un curs de premonitors i premonitores de lleure per als i les joves de 16 i 17 anys que es realitzarà al Can Costa Centre Cultural del 27 de juny al 3 de juliol de 9:30h a 13:30h.

El curs s'estructura amb 20 hores de teoria i 20 hores de pràctiques, que es poden realitzar a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori i permet tenir una primera visió del món del lleure: s'aprenen les funcions del monitor/a, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure així com jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu.

Va dirigit a persones joves empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana i és totalment gratuït. Les places són limitades, per tant, es seguirà l'ordre d'inscripció.

Les preinscripcions es realitzen en línia fins al dia 14 juny a través d'aquest formulari o al telèfon de Taradell Jove, el  600 347 165. Un cop tancat aquest període, s'enviarà la documentació per formalitzar la inscripció —que s'haurà de presentar de manera presencial— a Taradell Jove o a les oficines de la Mancomunitat La Plana.