Acte anual

Cada mes de gener, durant la festivitat de Sant Sebastià, el Grup de recerca local de Taradell organitza un acte públic a la Biblioteca Antoni Pladevall  per mostrar la feina feta durant l'any i per agraïr la col.laboració de les persones entrevistades.

Durant l'acte es pot veure un audiovisual a la pantalla gran de la biblioteca amb una selecció d'imatges de les entrevistes de vida que s'han dut a terme al llarg de l'any . Les entrevistes de vida recullen els records personals de l'àmbit familiar, laboral, social de l'entrevistat..

També es projecta un audiovisual elaborat pel Grup de recerca sobre un tema d'interès local, relacionat amb algun esdeviniment o celebració concreta o bé  o per complementar l'activtat d'alguna entitat o associació de la població. 

Al final de l'acte, les persones entrevistades reben de mans de l'alcalde un petit obsequi, i com a record una fotografia i una còpia de l'entrevista. 

 

Fotos i/o vídeos relacionats

Recull entrevistes realitzades l'any 2012 pel Grup de RecercaRecull entrevistes realitzades l'any 2013 pel Grup de RecercaRecull entrevistes realitzades l'any 2014 pel Grup de RecercaRecull entrevistes realitzades l'any 2015 pel Grup de Recerca
Recull entrevistes realitzades l'any 2016 pel Grup de Recerca
Recull entrevistes realitzades l'any 2017 pel Grup de Recerca
Recull d'entrevistes realitzades l'any 2018 pel Grup de Recerca
Recull d'entrevistes realitzades l'any 2019 pel Grup de Recerca
twitter