Servei d'Entrenador Personal (EP)

Dimecres, 17/02/2021

Aquest servei es pot contractar a la recepció del centre, on us informaran de quins són els tècnics acreditats com a Entrenadors Personals així com de la disponibilitat horària de cada un.

El servei d'EP pot ser per a àmbit aquàtic o àmbit de fitness i l'entrenador/a prepararà les sessions en base a les vostres necessitats per tal de que assoliu tots els vostres objectius.

Creiem fermament en aquest servei com a eina per a proporcionar una experiència d'alta qualitat, a mida de cada persona, adaptat a les necessitats, capacitats i/o mancances individuals i, sempre, focalitzat en els objectius que es plantegin, tant siguin de rendiment com de salut.

Totes les sessions d'EP són d'una hora i es fan a la piscina (en cas d'EP aquàtic) o a la sala d'entrenament funcional (en cas d'EP fitness) ja que entenem que és un espai reservat, que compta amb el material d'entrenament més modern i aporta privadesa al servei; malgrat tot, segons necessitats, puntualment, es podria dur a terme a la sala fitness de l'EAS.

Les modalitats de contractació són:

- Sessió única

- Pack 5 sessions

- Pack 10 sessions

- EP Duo

- EP 3

- EP 4

Informeu-vos a la recepció del club sobre preus, horaris i entrenadors disponibles.

 

twitter