Programació

divendres 14 d'abril de 2023
19:00 Inauguració.
19:30 Final de l'Slam de relats negres realitzat pels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut de Taradell i lliurament de premis.
20:00 Lliurament de premis al millor aparador de l'Associació de Botiguers de Taradell a la millor fotografia d'Instagram i al guanyador/a de la ruta gastronòmica.
dissabte 15 d'abril de 2023
11.00 Salvatges videojocs a la nit de Barcelona. Joc de nit de Toni Cotet, Ømni de Jaume Valor, Gossos salvatges de Georgina Dalmau i Barcelona escape room d'Àngel Burgas. Modera: Aida Montoya.
12.00 Homenatge a Agustí Vehí. Quan la nit mata el dia amb Sebastià Bennasar i Anna Maria Villalonga. Modera: Ilya Pérdigo.
12.45 Quinquis, friquis, iguanes i altres espècimens. Fets caldo de Pere Figueres, Breu enciclopèdia del crim de Damià del Clot, La filla del vent de Jordi Agut i Quinqui connection de Sebastià Bennasar. Modera: Aniol Florensa.
13.30 Dinar a l'Hotel Rosa-Bistrot (20 €). Reserveu plaça escrivint a: taradellnegre@biblioteca.taradell.cat
16.30 Elles també maten. Arrels i ales de Dora Muñoz, Suïcidis S.A. de Mariló Àlvarez, Malabèstia de Raquel Gámez i Una taca de sang de Rosana Andreu.
Modera: Irene Solanich. 
17.30 True Crime. Sense càstig de Tura Soler i Jordi Grau i Qui va matar l'Helena Jubany? de Yago Garcia. Modera: Marc Orra.
18.30 Eixavuirem tot fent un gintònic sota la pluja. Eixavuiros d'Irene Solanich, La mala pluja d'Anna Maria Villalonga i Un gintònic amb na Lònia Guiu amb Susana Hernández. Modera: Sebastià Bennasar.
19.15 Quan la història es tenyeix de negre. Sota la mar salada de Sergi Caparrós, L'assassí del Tirant de Jordi Fernando, Liquideu a Einstein d'Andreu González i El
llapis vermell
d'Oriol Molas. Modera: Núria Martínez.
20.15 Lladrucs a les Guilleries. Guilleries de Ferran Garcia i Lladrucs a les estrelles d'Aniol Florensa. Modera: Antoni Pladevall. 
21.15 Cloenda.

Els actes se celebraran a Can Costa Centre Cultural (Carretera de Balenyà, 101). Més informació al telèfon 938 801 056 o al correu electrònic taradellnegre@biblioteca.taradell.cat