Programació

divendres 8 d'abril de 2022
19:30 Inauguració.
19:45 Final de l'Slam de relats negres realitzat pels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut de Taradell i lliurament de premis.
20:15 Lliurament de premis al millor aparador del concurs Taradell Negre.
20:30 Lliurament de premis a la millor fotografia del concurs d'Instagram #TaradellNegre.
dissabte 9 d'abril de 2022
10.30 Els joves també negregen. Som uns pringats d'Empar Fernández, Atrapats de Xavier Gual, La casa del cementiri de cotxes d'Arturo Padilla, Quan la boira ens cobreix de Ramona Solé. Modera: Irene Solanich.
11.30 Parlem de premis. Quan la mort truca a la porta de Salvador Balcells, La drecera de Caïm de Sílvia Mayans, Porcs de Jordi Santasusagna, Els culpables de Marc Quintana. Modera: Aniol Florensa.
12.30 Policies i amigues tafaneres. Anna Grimm. Xarxes criminals de Montse Sanjuan, Lluna vella de Maria Sardans, La casa de les hores comptades d'Esther Vila. Modera: Núria Martínez.
13.30 Dinar a l'Hotel Rosa-Bistrot (20 €). Reserveu plaça escrivint a: taradellnegre@gmail.com.
16.30 Quan la realitat supera la ficció. Policies d'Andreu Martín i Joan Miquel Capell, El pantà Maleït de Tura Soler, El somriure dels guepards de Sebastià Bennasar, Els bons fills de Rosa Ribas. Modera: Jordi Cervera.
17.30 Xerrada sobre antologies negres. A càrrec d'Anna Maria Villalonga i Susana Hernández.
18.15 Històries més fosques que el carbó. Després de la vergonya de Marc Moreno, Encara hi ha flors de Margarida Aritzeta, #Finsaquí de Cesc Cornet. Modera: Núria Martínez.
19.15 Terra de bandolers. El bandoler de Margarida Aritzeta, Serrallonga, l'últim bandoler de Llorenç Capdevila, La venjança del bandoler de Martí Gironell, Serrallonga de Rafel Vallbona. Modera: Antoni Pladevall.
20.15 Més enllà de les nostres fronteresLa cantant de Fado de Jordi Campoy, Camí de cendres de Biel Cussó, Silenci al fiord de Gemma Romeu. Modera: Núria Martínez.
21.15 Brindis de cloenda.

Els actes se celebraran a Can Costa Centre Cultural (Carretera de Balenyà, 101). Més informació al telèfon 938 801 056 o al correu electrònic taradellnegre@gmail.com.