Slam Literari

Els alumnes de 2r d'ESO de l'Institut de Taradell participen a l'Slam Literari, un concurs d'escriure en directe. 

Els dies previs al Festival, les quatre classes del Centre educatiu faran les eliminatòries d'on en sortiran quatre finalistes. Aquests disputaran la gran final el divendres, 14 d'abril, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca, en el marc de la inauguració del Festival. 

La competició serà en format final a quatre. Per sorteig es coneixeran els rivals de cada semifinal i els guanyadors d'aquesta disputaran la final. En aquest sentit, es faran tres proves, amb dos participants cada vegada (dues semifinals i una final). 

Com a les eliminatòries, que s'hauran fet a l'Institut, es donarà als concursants un tema, un motiu, un lema, una frase amb la qual ha de començar el text, una imatge o una cançó... i a partir d'aquí hauran de començar a escriure allò que els passi pel cap. La gràcia de l'Slam Literari és que els participants no saben sobre què han d'escriure fins just abans de començar. I ho hauran de fer tots dos alhora, a contrarellotge i amb un temps limitat (4 minuts).

Els dos concursants es situaran a la Sala Infantil i cadascú disposarà d'un ordinador. A la pantalla gegant de la Biblioteca es podrà veure simultàniament i en directe què van escrivint, sense saber de qui és cada text. 

El jurat serà popular, és a dir, la mateixa gent del públic votarà. 

Els quatre finalistes s'emportaran un lot de llibres, dues entrades per a l'EAS Taradell i un joc de Taradell.

El segon classificat/ada un val de 50 euros per gastar als comerços associats a l'Agrupació de Botiguers de Taradell i una entrada pel concert de Diversiones que organitza Ràdio Taradell el 22 d'abril.

I el guanyador/a, una cadira d'escriptori de Rocada.