Concurs d'aparadors

Diversos establiments que formen part de l'Agrupació de Botiguers de Taradell participen a la segona edició del concurs d'aparadors Taradell Negre. 

Les botigues poden jugar amb els diversos elements de la novel·la negra: detectius (lupa, pipa, tabac, barrets, gabardines), escenes del crim (petjades, empremtes digitals, sang, pistoles,...). 

A tots els participants se'ls facilitarà el següent material: la bossa i el cartell del Festival, una portada d'un llibre del gènere novel·la negra d'un dels autors/es participants al Festival de mida A3 i una la frase S'ha escrit un crim que caldrà pintar amb un retolador a l'aparador. 

El jurat passarà el dijous 13 d'abril per valorar els aparadors participants.

Els guanyadors rebran com a premi un menú degustació per a dues persones al Restaurant Masia La Roca. 

El premi es lliurarà el divendres 15 d'abril. 

Els establiments participants són: Joiera Marta Barfull, El Xocolater de Taradell, Esports Autonell, Viatges Toca-sons, Can Vilaró, Vídeo Oca, Imma Castany Estilistes, Rifà Llar, Forn Sant Sebastià, FArmàcia Barvull, Òptica Taradell, Rostisseria El Plat, Moda Home-Dona Sellés, Totsegur Assegurances, Forn Riera, Xarcuteria Muntal i Jordi's. També hi participen, però no entren a concurs, l'Ajuntament de Taradell i la Llibreria l'Estudi. 

Us convidem a fer la ruta conjuntament amb els establiments que participen al Menú negre.

Ruta Taradell Negre 2023 (1)

Ruta Taradell Negre 2023 (2)

 

Documents relacionats