L'exposició 'Dones belles' a la Biblioteca de Taradell

Des d'aquest dilluns i fins el 9 de març la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell acollirà l'exposició Dones Belles.
Dijous, 23/02/2017

Es tracta d'una mostra, de 18 cartells, adreçada a tota la ciutadania en general, que té per objectiu posar en valor la bellesa que totes les dones tenen dins. L'exposició va sorgir del taller intercultural de mares que es fa a l'escola pública de primària de Tona l'Era de Dalt, que el 2016 s'anomenava Som creatives i que estava dirigida per l'Associació Arae. L'exposició és fruit de la reflexió d'aquest grup de dones sobre com condiciones els mitjans de comunicació i sobretot els anuncis publicitaris la visió que es té de les dones. Aquest taller es tracta d'un espai de trobada que vol aprofitar la diversitat cultural existent a l'escola.

Durant el taller, entre molts altres temes, es va parlar de ser dona avui en dia i dels estereotips femenins i de com la publicitat els tracta. Gràcies aquesta reflexió, el grup va decidir reproduir elles mateixes, però d'una manera més real i natural, alguns anuncis publicitaris i fer-ne una exposició fotogràfica. Per aquesta iniciativa es va comptar amb la participació voluntària de la fotògrafa tonenca Agus Albiol, i pel maquillatge amb l'Enedina López de l'escola de L'Era de Dalt, qui juntament amb totes les participants del taller. Aquest projecte compta amb el suport tècnic del Programa d'Igualtat de la Mancomunitat La Plana.

Expo Dones belles 1
Expo Dones Belles

twitter