El cantant de Txarango presentarà a Taradell el seu projecte humanitari amb el Nepal

18/09/2019
18 de setembre de 2019

Estarà acompanyat d'Indira Ranamagar i Jordi Imbert. 

Alguer Miquel, cantant de Txarango, serà aquest dilluns a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca de Taradell. El músic, allunyat temporalment dels escenaris mentre està gestant el seu nou treball amb el grup, es troba actualment immers en projectes humanitaris. I precisament, Miquel tornarà a Taradell per presentar Som Terra, les experiències d'un viatge que va viure aquest mes de febrer al Nepal acompanyant a Indira Ranamagar i la seva lluita per canviar el món, tot sent testimoni de la vida als orfenats, escoles però també presons del país. 

Precisament a la xerrada que farà a Taradell anomenada Una llum enmig de la foscor estarà acompanyat de l'activista nepalesa i també de Jordi Imbert, el taradellenc que fa tres anys va escriure el llibre Indira Ranamagar, Una llum enmig de la foscor

Txarango+Indgara (2)

Txarango+Indgara (4)

La Indira fa 28 anys que vetlla pels drets i les condicions dels presos del seu país.Treballa creant oportunitats dins i fora dels centres penitenciaris. Escolaritzant als fills de les preses i als de les famílies més vulnerables. Educant en la importància de la cultura comunitària, la sostenibilitat i l'ecologisme. Lluitant pels drets de les dones. Fent pressió als responsables polítics del seu país per acabar amb la presència massiva de nenes i nens vivint en condicions inhumanes dins de les presons.

La visió i la veu de l'Indira Ranamagar són universals i imprescindibles. La seva és la història d'una nena que va créixer en una família humil del Nepal més rural, sense tenir l'oportunitat d'anar a l'escola, i ha acabat creant escoles per tot el país amb una línia educativa pròpia i extraordinària.

Aquesta activitat s'inclou dins d'un cicle de xerrades i actes culturals arreu del territori per visibilitzar la tasca de Prisoner's Assistance Nepal i compartir aquesta realitat del país sovint desconeguda i s'emmarca dins dels actes del projecte De biblioteca a biblioteca, de país a país que enguany està dedicat a Nepal. 

Txarango+Indgara (5)

Txarango+Indgara (3)