Ramon Puig presenta un llibre sobre l'experiència de viure amb els xerpes de l'Everest

A banda de la presentació del llibre 'Vol de corb a l'Everest' també s'inaugurarà l'exposició de les fotografies que el castellvilarenc va fer al Khumbu.

Divendres, 10/02/2023

Ramon Puig presentarà divendres 10 de febrer a les 7 de la tarda a la biblioteca Antoni Pladevall i Taradell el seu llibre Vol de corb a l'Everest. Un any amb els xerpes del Khumbu, editat per Llibres Parcir. Un llibre que es pot trobar a la secció de Senderisme, Excursionisme i Viatge de la Biblioteca de Taradell.

Puig, amb 70 anys complerts, va viure durant gairebé un any amb els xerpes d'aquesta regió de l'Everest.

Vol del corb

Ramon Puig explica que "aquest llibre neix amb la voluntat de compartir l'experiència del Sherpa Live Project", que va dur l'autor a viure una llarga temporada a les muntanyes del Nepal, a la zona del Khumbu (regió de l'Everest), amb l'objectiu de conèixer com és la vida del poble xerpa en ple segle XXI.

L'obra es troba a mig camí entre una guia de viatge i l'aproximació antropològica a la vida i la cultura dels xerpes.

 

 

Després de la presentació del llibre s'inaugurarà l'exposició La vida del poble xerpa a les valls de l'Everest al segle XXI. Es tracta d'una exposició en la que Ramon Puig sintetitza en setanta dues fotografies la seva mirada sobre la vida del poble xerpa a les valls del Khumbu, als peus de l'Everest, en ple segle XXI.

Exposició Vida xerptes

L'exposició es podrà visitar fins al 4 de març