Visita l'exposició 'Abril Poètic 2022' a la Biblio

El vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font s'ha tornat a omplir de colors.

Divendres, 27/05/2022

En el marc del projecte Abril Poètic que es porta a terme des del 2005 a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, des d'aquesta setmana es pot visitar una exposició de poemes de diversos poetes taradellencs i poetesses taradellenques amb l'objectiu de difondre la producció poètica dels autors locals. Enguany compta amb la participació de 16 autors/es locals: Àngels Barnadas, Assumpta Camprodon, Rosa Codina, Eloi Creus, Ferran Garcia, Lola Hosta, Frederic Jané, Lluís Mauri, Glòria Pons, Josep Porcar, Jesús Ramos, Mercè Romeu, Maria Sellés, Xavier Solé, Marta Vilardaga i Miquel Vivet. 

Abril Poètic 22

Es tracta d'un projecte que té com a finalitat dedicar a la poesia totes les activitats que organitza la biblioteca durant el mes d'abril, per poder aconseguir un ressò i una projecció molt més amplia a nivell de municipi i alhora crear una plataforma de difusió de noves veus poètiques. Com és habitual, els poemes van acompanyats de diferents tipus de materials. Al llarg d'aquests anys s'han fet servir pedres, caixes de fusta, miralls, bosses, palets o pneumàtics que ens han ajudat a transformar, durant tot el mes d'abril, el vestíbul de la biblioteca. Enguany i en aquesta 18a edició s'ha fet un treball de papiroflèixa a través de figures d'ocells de paper de diferents colors.

Abril Poètic 22

Es tracta d'una exposició molt visual que convida, només entrar a la biblioteca, a aturar-se, llegir i gaudir de la lectura d'aquests poemes. 

A causa del Taradell Negre, l'exposició s'ha endarrerit uns dies. Per aquest motiu es podrà es podrà visitar fins al 27 de maig. 

Abril Poètic 22

 

Fotos i/o vídeos relacionats

ABRIL POÈTIC 2022  FREDERIC JANÉABRIL POÈTIC 2022  JOSEP PORCARABRIL POÈTIC 2022  ELOI CREUSABRIL POÈTIC 2022  LLUÍS MAURIABRIL POÈTIC 2022  LOLA HOSTAABRIL POÈTIC 2022  MARIA SELLÉSABRIL POÈTIC 2022  GLÒRIA PONSABRIL POÈTIC 2022  MARTA VILARDAGAABRIL POÈTIC 2022  MERCÈ ROMEUABRIL POÈTIC 2022  ROSA CODINA COSTAABRIL POÈTIC 2022 - JESÚS M. RAMOSABRIL POÈTIC 2022  MIQUEL VIVETABRIL POÈTIC 2022 ÀNGELS BARNADASABRIL POÈTIC 2022  ASSUMPTA CAMPRODONABRIL POÈTIC 2022  FERRAN GARCIAABRIL POÈTIC 2022  XEVI SOLÉ