Utilitza la sala d'estudi de Can Costa

L'espai es podrà utilitzar del 30 de maig fins al 15 de juny. 

Dimecres, 15/06/2022

A partir d'aquest dilluns l'Ajuntament de Taradell obrirà de nou la Sala d'Estudi Municipal per a estudiants de batxillerat i universitaris, en coordinació amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i l'INS Taradell.

D'aquesta manera, en el moment que la Biblioteca tanqui les seves portes, tots els estudiants que ho necessitin podran utilitzar la Sala Lluïsos de Can Costa, de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit, entre setmana, i també de 4 a 10 del vespre, el cap de setmana.

La sala d'estudi, que compta amb connexió WI-FI a internet, operarà del 30 de maig al 15 de juny corresponent al període de preparació de les PAU. Cada setembre s'actualitzaran aquestes dates segons els períodes d'avaluacions dictats pels calendaris escolars.  

sala lluisos

Per accedir-hi, no caldrà realitzar cap tràmit previ; només caldrà desplaçar-se fins a la sala esmentada, que ja estarà oberta. Els serveis municipals seran els encarregats de tancar-la a les hores establertes. L'única limitació d'aquest servei serà l'aforament: en cas que la sala ja estigui ocupada completament, no s'hi podrà accedir.

Per a un bon funcionament del servei, s'ha establert la normativa que trobareu a continuació.

twitter