La biblioteca es manté tancada

11/05/2020
11 de maig de 2020

Us informem que des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, com la resta de Biblioteques, estem treballant per establir les mesures de seguretat i sanitàries que faran que puguem obrir amb totes les garanties d'aquí unes setmanes. 

Les diferents administracions, d'acord amb els requeriments que estableix el Ministeri de Sanitat, estan dissenyant un protocol de desconfinament per poder reobrir de manera progressiva i gradual les diferents biblioteques del país. 

Cal adaptar els espais i l'equipament per evitar riscos i aconseguir que tothom, ciutadans i personal bibliotecari, es pugui moure amb seguretat dins la Biblioteca. 

Tenim moltes ganes de tornar a obrir les portes per poder treballar més a prop vostre. Us anirem informant de les mesures que es vagin prenent i com s'aniran oferint els serveis, que ja us avancem que serà de manera progressiva i amb molta precaució. El més important és la salut de tots i vetllarem per tenir-ne cura. 

Qualsevol dubte que tingueu us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: b.taradell@diba.cat o a través de les nostres xarxes socials: 

image @bibliotaradell

image facebook.com/BibliotecaTaradell

image @bibliotaradell

 

Desitgem veure'us ben avait a tots però mentrestant #cuideuVosMolt!!!