Una usuària de la biblioteca guanya bitllets d'InterRail de la campanya No perdis el tren

08/07/2016
08 de juliol de 2016
Maria Escolà és la guanyadora de l'Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 1 mes

Un any més les biblioteques del projecte Turisme Informació, amb la col·laboració de Renfe, han ofert als usuaris l'oportunitat de participar en el sorteig de cinc bitllets Interrail de 2a classe per a dues persones. Per participar només calia ser major d'edat, agafar una guia o revista de viatges en préstec i omplir una de les cent butlletes que oferia cadascuna de les biblioteques participants.

Maria Escolà,la guanyadora del premiMaria Escolà,la guanyadora del premi

En aquesta vuitena edició del concurs han participat 753 usuaris de les biblioteques d'Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, Granollers (Can Pedrals), Igualada (Central), Moià, Puig-reig, Sabadell (Biblioteca Els Safareigs), Sant Celoni, Taradell, Torelló, Vic , Vilafranca del Penedès i el Bibliobús Pedraforca.

El passat dijous 30 de juny en el marc de la programació de la "Viatgeteca 2016" que organitza la Biblioteca de Caldes de Montbui es va procedir a fer el sorteig dels cinc bitllets Interrail amb els següents guanyadors: PREMIS

GUANYADOR/A

BIBLIOTECA

Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 15.

Francesc Lligé

Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni

Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 15.

Sònia Martínez

Biblioteca Central d'Igualada

Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 1 mes.

Maria Escolà

Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell

Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 1 mes.

Mar Mora

Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

Interrail Global Pass continu de 22 dies.

Miguel Álvarez

Bibliobús Pedraforca.

Les biblioteques participants en aquest projecte treballen per promoure nous marcs de col·laboració i de relació amb institucions i agents productius relacionats amb el turisme local. Impulsar i liderar el prestatge virtual de turisme de la Biblioteca virtual. I promocionar i donar suport als centres d'interès relacionats amb el turisme a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.