Un Sant Jordi ple de lectures virtuals

22/04/2020
22 de abril de 2020

Gaudeix de la festa de Sant Jordi des de casa. 

Des del portal de la Xarxa de Biblioteques Municipals han preparat un munt d'idees i recursos perquè puguis passejar virtualment per la festa de la lectura.

En Gènius viu el Sant Jordi des de casa

Per combatre l'avorriment, el portal infantil Gènius proposa als més petits receptes, manualitats i curiositats sobre la llegenda de Sant Jordi. També hi trobaran recomanacions de llibres digitals perquè aprofitin aquests dies per descobrir històries de tota mena i fer volar la imaginació. 

Què puc llegir aquests dies?

Davant el munt de propostes en obert que hi ha, sovint arriba a ser difícil saber què escollir. Per això, els bibliotecaris de la Xarxa t'han fet una tria d'alguns de les novel·les que no pots deixar escapar d'eBiblio, el servei de préstec digital que tens al teu abast. 

Acitivitats a les Biblioteques

Hores del conte virtuals, tallers, concursos, presentacions i moltes altres propostes són les que preparen les biblioteques municipals aquests dies per celebrar la diada. Pots consultar-les a l'apartat d'agenda de la Biblioteca Virtual, així com a les xarxes socials amb l'etiqueta #SantJordiXBM.

Ens sumem a la campanya #llibresalaire

La Xarxa de Biblioteques Municipals dona suport a l'acció #llibresalaire del Gremi de Llibreters de Catalunya. La iniciativa convida tothom a sortir al terrat, balcó, finestra… a les 12 h i a les 18 h del 23 d'abril i llegir en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la teva llibreria. Aquesta acció se suma a la campanya #senseparadesperòsenseparar perquè els ciutadans, i també les biblioteques, continuem comprant a les nostres llibreries més properes.

Teatre al sofà

Sant Jordi també és un bon dia per aprofitar alguna de les moltes propostes teatrals que pots trobar en obert a diverses plataformes digitals gràcies a la generositat de les companyies teatrals. Troba la teva obra i viu el teatre des del sofà.  

twitter