'Un llibre de contes' sorgit del Taller d'Escriptura Creativa de la Biblioteca de Taradell

13/10/2020
13 de octubre de 2020

Quan les portes de la biblioteca de Taradell deixen passar un grup de literatura liderat per l'escriptora Maria Rosa Nogué, pot passar qualsevol cosa. Però en aquest cas no passa qualsevol cosa, surt Un llibre de contes

Es tracta d'un recull de contes "fets amb molt d'amor i amb intenció de fer-vos passar una bona estona" realitzats per escriptors professionals com Maria Rosa Nogué o Xavi Ruiz, director de la Revista de Vic i també de Jaume Garolera, Cinta Gonzàlez, Rosa M. Ricart, Miquel Vivet, Ramon Baulenas, Alba Ortega, Maria Godayol, Mida Porta i Fàtima Izquierdo.

Ells són algunes de les persones que van participar al Taller d'Escriptura Creativa, organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell i que va impartir Maria Rosa Nogué entre els mesos de febrer i març.

El curs, a causa del confinament, es va acabar on-line. Després del curs van voler posar en pràctica els coneixements adquirits i han editat Un llibre de contes, amb un narració curta de cadascun d'ells.

La portada del llibre és de la il·lustradora Alba Ortega i es pot comprar a Amazon, a diverses llibreries de Catalunya i a la web de l'editorial LlibreBooks.

Portada 'Un llibre de contes'

twitter