Tres dones contades: narracions per a adults amb Judith Navarro

05/03/2021

L'activitat forma part de la programació del Dia de les dones a Taradell. 

El divendres, 5 de març, la Biblioteca ha programat una activitat virtual que s'anomena Tres dones contades: narracions per a adults i joves. Anirà a càrrec de Judith Navarro, de la Petita Companyia i comptarà amb textos de Gabriel García Márquez, Isabel Allende i de la tradició oral.

Es tracta d'una sessió de narració oral escènica destinada a públic adult, i també adolescent i jove, en la qual es mostra la humanitat de les tres protagonistes: tres dones d'edats diverses, una nena, una jove d'edat indeterminada que ens fa intuir que encara no ha abandonat del tot la infantesa biològica, i una dona d'edat avançada. Totes tres, heroïnes discretes i plenes de sobiranes de les seves vides, queden d'alguna manera enllaçades. 

Tres dones contades

Es tracta de Belisa Crepusculario, la filla literària d'Isabel Allende, supervivent de l'infortuni gairebé etern, i conqueridora del món a través de les paraules; de la inoblidable Maria dos Prazeres, personatge que García Márquez va omplir d'humanitat i dignitat en la batalla contra la soledat; i de la petita Maria, que trobem en el conte de Bucay, gairebé un símbol qui, d'alguna manera, serveix de contacte entre elles, i segurament, amb nosaltrs. 

Tres dones contades:narracions per a adults i joves convida, a través de l'oralitat, a gaudir d'aquests personatges literaris com són aquestes tres dones súbtils, invisibles per a molts, però resoludes davant la pròpia vida. 

L'activitat es podrà seguir per les Xarxes Socials de la Biblioteca a partir de 2/4 de 8 del vespre i compta amb la col·laboració de Som Dones. 

D'altra banda a la biblioteca trobareu dues mostres de llibres amb el títol:  Elles són les protagonistes, a la primera planta de la biblioteca i també a la sala infantil amb l'objectiu de fer més visibles les vides i trajectòries  dones excepcionals.

image @bibliotaradell       image facebook.com/BibliotecaTaradell    image @bibliotaradell

Cartell 8M_Biblio 2021

twitter