TORNEM! Reobrim el servei de préstec amb cita prèvia

22/05/2020
22 de maig de 2020

Els retorns s'han de fer a la bústia 24 hores!

Hauran passat 73 dies des de que el 13 de març vam tancar la Biblioteca. Des de llavors hem estat treballant a casa preparant-nos per tornar a obrir. I aquest dia finalment ha arribat. En els darrers dies hem estat treballant per preparar la Biblioteca i fer possible la reobertura al públic, amb les mesures de seguretat i higiene adients, tant per a la ciutadania com per als professionals de la Biblioteca.

Aquest dilluns, 25 de maig, TORNEM. En aquesta Fase 1, es podran  agafar documents en prèstec i retornar-los.

Podeu trucar al 93 880 10 56  (de dilluns a divendres de 3 a 8 de la tarda i dimecres matí de 10 a 13.30h) o bé enviar-nos un correu a b.taradell@diba.cat i demanar-vos quin document voleu. Podeu utilitzar el catàleg Aladí per saber si tenim un llibre o posar-vos en contacte amb nosaltres. L'horari de recollida de llibres serà a les tardes, de dilluns a divendres, de les 5 a les 8 i dimecres al matí, de 10 a 1. Us recomanem que, per la seguretat de tots, vingueu a buscar els llibres amb mascareta.

Així mateix, per facilitar els tràmits, s'han allargat els terminis per a retornar préstecs vigents fins al 31 de juliol i per recollir les reserves, fins al 23 de juliol. 

En aquesta fase, no podem organitzar activitats presencials,però si virtuals. No us les perdeu! Estigueu atents a l'agenda de la Biblio i a les nostres Xarxes Socials: 

image @bibliotaradell       image facebook.com/BibliotecaTaradell    image @bibliotaradell

 

Gràcies per la vostra col·laboració. Us esperem a partir dilluns!

OBRIM BIBLIOTECA FASE 1