Torna l'Hora del Conte en anglès a la Biblioteca

Dimecres torna l'Hora del Conte a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i a més a més serà en anglès!

Dissabte, 16/05/2020

Recuperem les activitats a la Biblioteca i ho fem de forma virtual. Aquest dimecres, a les 11 del migdia, Ruskus Patruskus serà l'encarregat de portar Let's Go to the Farm, una hora del conte en anglès amb animalets, màgia i música adreçada als alumnes del cicle infantil i del cicle inicial. L'activitat es podrà seguir per Instagram i per la resta de xarxes socials de la Biblioteca.

Ruskus Let\'s go the farm

 

En l'activitat Let's Go to the Farm els infants es meravellaran en veure com els elements del decorat es transformen màgicament davant dels seus ulls. En una pissarra dibuixarà un simpàtic xai qui de sobte cobrarà vida: mourà els ulls i fins i tot parlarà! Ruskus Patruskus transformarà una corda en la vaca Milky Way… però quan arribi l'hora de munyir-la, la seva llet es tornarà un mocador de seda per art d'encanteri.

 

Let's Go to the Farm està ple de sorpreses: del graner sortirà Nock the Duck, l'esbojarrat ànec amb rodes, que farà esclatar de riure els infants quan busqui aigua com un boig entremig del public i no hi faltaran moments de tendresa amb un petit conillet blanc. I estigueu atents, perquè al final tothom cantarà Mary Had a Little Lamb…

 

Segueix l'Hora del Conte a:

image @bibliotaradell

image facebook.com/BibliotecaTaradell

image @bibliotaradell