Inscripcions obertes per a la Supernit a les Biblioteques!

Es poden fer a partir del 2 de maig i únicament en format presencial.

Dimarts, 02/05/2023

El divendres 19 de maig, a partir de les 7 de la tarda, els nens i nenes podran participar a la Supernit a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Es tracta d'una activitat que tindrà lloc simultàniament a més de 220 equipaments d'arreu del territori, fruit de la col·laboració del SX3 amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. 

Els infants, de 2 a 8 anys, que hi vulguin participar hauran d'anar a la Biblioteca de Taradell a partir del dia 2 de maig 2/4 de 4 de la tarda per inscriure's a la Supernit. La proposta, que és gratuïta, té les places limitades.

Les novetats de l'esdeveniment arriben de la mà del renovat SX3, amb la cara més popular entre els més petits: en Titó. En un dels capítols nous, en Titó i el seu amic John C. convidaran els infants a anar d'excursió a la biblioteca, on gràcies als llibres es pot viatjar a diferents mons. 

Una altra de les sorpreses de la proposta d'aquest 2023 serà l'estrena d'una cançó i un videoclip: La biblioteca està plena de llibres. Aquesta peça, creada expressament per a la Supernit, està protagonitzada per la versió animada en 3D del Titó i els animals del Fa la la que sempre l'acompanyen: el Ruquicorn, l'Oca de l'Empordà, l'Os bru del Pirineu i el Tritó del Montseny.

20230519 La Supernit amb Tito scaled