Torna la Bibliopiscina al Parc d'Esports

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font aprofita l'estiu per sortir del seu espai habitual i oferir el seu servei en altres espais. Un exemple és la piscina del Parc d'Esports de Taradell.

Dilluns, 04/07/2022

La Bibliopiscina estarà oberta durant quatre setmanes, del 4 al 29 de juliol, de dilluns a divendres, de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda. Aquesta està pensada perquè petits i grans trobin la seva lectura més refrescant. Un centenar de títols, que s'aniran renovant setmanalment, sortiran de la biblioteca per anar a prendre el sol a la bibliopiscina. Els banyistes hi podran trobar tots aquests documents per fullejar-los còmodament des de la tovallola, entre remullada i remullada. 

La Bibliopiscina està destinada a tot el públic i s'hi podrà trobar llibres, revistes, còmics o contes per compartir a la gespa. A més també es duran a terme activitats lúdiques que aniran a càrrec de la Clara, responsable de la Sala Infantil de la Biblioteca. Es tracta d'activitats relacionades amb els contes i la lectura que es faran setmanalment.

La Bibliopiscina és un servei totalment gratuït de consulta i lectura dels documents a la mateixa piscina. Si algun banyista vol algun document en préstec ho podrà demanar personalment a la Biblioteca.

A més a més, a la Bibliopiscina els usuaris trobaran informació dels serveis que ofereix la Biblioteca, com el préstec de tot tipus de documents, així com dels avantatges que comporta fer-se el carnet d'usuari, totalment gratuït i vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

Després de 3 anys, torna la Bibliopisinca al Parc d'Esports de Taradell!

bibliopiscina

 

twitter