Torna 'El Racó d’en Tià' a la Biblioteca de Taradell

31/08/2016
31 de agost de 2016
Tots els dimecres entre el  28 de setembre i el  30 de novembre de les 10 a les 12 del migdia es farà una nova edició del Racó d'en Tià a l'Àrea Infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

El Racó d'en Tià, una activitat organitzada conjuntament entre la Biblioteca, l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat la Plana, és un espai de trobada per a les famílies. Està destinat a mares i pares amb fills de 0 a 3 anys i pensat per a infants que no vagin a l'escola bressol i vagin acompanyats per la mare, el pare o per tots dos. Els avis, àvies i cuidadors també hi seran benvinguts (si queden places lliures). Des d'aquest dilluns 5 de setembre i fins el dia 16 del mateix mes es poden fer les inscripcions a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font o bé a les Oficines de l'Ajuntament de Taradell.

El Racó d'en Tià

En aquest espai els nens i nenes podran jugar, explorar i relacionar-se amb d'altres infants de la seva edat. El Racó d'en Tià és un espai on s'explicaran contes, es cantaran cançons de falda, es faran manualitats i d'altres activitats per poder fer amb els fills/es. Es tracta d'un lloc de trobada on els pares i mares podran compartir les experiències d'educar i d'ajudar a créixer als fills/es. Es parlarà d'aquelles temes que més interessin  com el dormir, l'alimentació, l'autonomia, la gelosia, les rabietes o els límits, entre altres qüestions i/o dubtes que puguin anar sorgint.

 

Racó d'en Tià 1

L'activitat es realitzarà a l'Àrea infantil de la Biblioteca que s'adequarà amb diversos racons on els fills/es podran jugar lliurement o amb vosaltres, en un ambient tranquil, respectuós i espontani. A més es disposarà de llibres i revistes per poder debatre sobre allò que més interessi. Per fer possible aquest espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys es comptarà amb Georgina Tapias, acompanyant en criança i Laura Pujols, mestra i bibliotecària.

 

En aquest vídeo podeu veure un resum fotogràfic del que va ser la primera edició del Racó d'en Tià on hi van participar un total de setze famílies. 

twitter