Torna el Club de Lectura en anglès

Dijous, 21/09/2023

Aquest setembre torna el Club de Lectura en anglès, una activitat que estarà conduïda per Sara Carline.

La trobada serà el dijous dia 21 a les 6 de la tarda i es comentarà el llibre The curios incident of the dog in the nighttime (El curiós incident del gos a mitjanit)la popular novel·la homònima del britànic Mark Haddon.

El llibre, en la seva versió original, ja es pot recollir a la Biblioteca.

Elogiada amb entusiasme per autors consagrats com Oliver Sacks i Ian McEwan, i guanyadora del Premi Whitbread i del Premi de la Commonwealth al Millor Primer Llibre, ha gaudit de l'aprovació massiva dels lectors en tots els països on ha estat publicada.

L'argument

61q11L2zo6L AC UF1000,1000 QL80

Christopher Boone té quinze anys i pateix una forma lleu d'autisme. És tot un expert en matemàtiques, però sap molt poques coses sobre els éssers humans. Li agraden les llistes, els sistemes, la veritat...

Odia el groc, el marró i que el toquin. Mai ha anat sol més enllà de la botiga de la cantonada, però quan descobreix que algú ha matat el gos d'una veïna decideix iniciar una investigació. Lluny de fracassar, la recerca d'en Christopher, que emula el seu admirat Sherlock Holmes -el model de detectiu obsessionat amb el distanciament i l'anàlisi dels fets-, qüestionarà ben aviat el sentit comú i el comportament dels adults que l'envolten.

 

L'autor

Marc Haddo2

Mark Haddon (Northampton, 28 d'octubre del 1962) és un escriptor britànic. Va estudiar literatura anglesa a la Universitat d'Oxford i un cop llicenciat va treballar amb persones amb deficiències físiques i mentals, cosa que el va portar a escriure novel·les per a nens i joves, com la més coneguda The Curious Incident of the Dog in the Nighttime el 2003. També s'ha dedicat a la il·lustració, a la pintura i a ensenyar escriptura creativa.

 

twitter