Taller de fotografia històrica sobre les treballadores del tèxtil a Taradell

El 5 de març, en un acte emmarcat dins el Dia Internacional de la Dona, es va fer un reconeixement a més d'un centenar de persones que hi havien treballat. 

Divendres, 25/11/2022

Continuant en aquest projecte de donar visibilitat al paper de la dona a les fàbriques de Taradell, la regidoria d'Igualtat, conjuntament amb l'Arxiu Fotogràfic i Som Dones organitzen per aquest mes de novembre dos nous tallers de fotografia històrica.

Serà el dimecres 9 i el divendres 25, de les 10 del matí a les 12 del migdia, a la sala Casanovas de Can Costa Centre Cultural.

Taradell va tenir durant el segle XX fins a cinc fàbriques tèxtils: Can Costa, el Tint, el Vapor, ca l'Iglesias i Canal Autonell. L'objectiu d'aquests tallers es recopilar fotografies històriques de les fàbriques taradellenques i alhora documentar-les. I no només fotografies, també objectes que ens ajudin a recordar la vida tèxtil de Taradell. 

Durant els propers mesos s'aniran fent més tallers amb la finalitat de recollir el màxim de fotografies i objectes possibles per fer una exposició el proper mes de març.

Dones treballadores del tèxtil de Taradell