Taller de cinema amb pantalla verda a la Biblioteca

11/06/2017
11 de juny de 2017
Els alumnes de 6è de Primària de les escoles de Taradell (Sant Genís i Santa Agnès, Les Pinediques i El Gurri) van realitzar a finals de maig un taller de cinema amb fons croma a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. 

Estava dirigida per l'empresa El Bombeto i va permetre als alumnes de les tres escoles conèixer i treballar amb la pantalla verda, una eina visual que permet separar actor i objectes que apareixen en un pla del fons d'aquest mateix pla utilitzant la diferència cromàtica. Així el  fons original pot ser substituït per qualsevol altre, ja sigui fotografia o vídeo i podem traslladar als participants a qualsevol espai real o imaginari, jugant amb les mides i el temps.

En aquest taller els alumnes van conèixer algunes de les tècniques cinematogràfiques i/o televisives, van explicar els llibres que els hi agrada més i els van explicar recreant la historia que gràcies al croma, poden passar a qualsevol lloc. A partir d'aquí El Bombeto s'ha encarregat de fer el muntatge i aquest n'és el resultat: