Taller de cal·ligrames i poemes visuals dedicats a l'Any Salvat-Papasseit

Dilluns, 10/06/2024

El dilluns 10 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda es farà un taller de cal·ligrames i poemes visuals a càrrec de Dàlia Adillon de la Fundació Miquel Martí i Pol.

Es tracta d'una activitat familiar vinculada a l'Any Salvat-Papasseit que relaciona les arts plàstiques i la poesia. L'activitat proposa conèixer el cal·ligrama i la poesia visual a través d'exemples de grans artistes com Joan Brossa, Javier Jaén Benavides, Isidro Ferrer, Salvat-Papasseit o Alessandro Gottardo, entre d'altres, i juga amb la poesia de Salvat-Papasseit, Miquel Martí i Pol i Ramon Besora. El resultat final és l'elaboració d'una làmina artística perquè les famílies la puguin emmarcar.

El taller es dirigeix a famílies amb infants a partir de 4 anys. Poden participar infants menors d'aquesta edat amb un altre acompanyant adult.  Cal inscripció prèvia a .@diba.cat>

L'activitat forma part del #JunyPoètic de la Biblioteca. 

Dàlia Adillon és una il·lustradora rodenca que va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Il·lustració a l'Escola Massana. Treballa per a editorials de tot el món i il·lustra escriptors de totes les llengües.

Larc de Sant Marti DINA3 min 724x1024