Taller BiblioLab: 'Remolí animat. El meravellós món d'Alícia en digital'

20/11/2019
20 de novembre de 2019

El proper divendres, 29 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda es farà un nou taller Bibliolab a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Anirà a càrrec de Mariela Heredia i està adreçat a nens i nenes a partir de 8 anys. Les inscripcions ja es poden fer i les places són limitades. 

Es tracta d'un taller en el qual els participants coneixeran els clàssics de la literatura amb una proposta híbrida de contes, una app immersiva, una gimcana i amb una creació digital.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, en moltes d'elles el factor tecnològic té un paper important com a eina vehicular. Així es podran desenvolupar projectes purament tecnològics però també  projectes científico-socials (nutrició, agricultura, astronomia, natura, etc.), projectes artístics (la música, les arts plàstiques o l'artesania) i projectes relacionats amb la lectura i l'escriptura, l'essència de les biblioteques.

Logo bibliolab